by
on
under , , ,
Permalink

Att inreda sitt hem

Alla har vi våra tankar och idéer om hur vi vill inreda våra hus och hem. Det finns också många som ger tips och råd om hur man kan göra om man kört fast på något vis och behöver inspiration. Att inreda sitt hem är många gånger inte några som helst problem utan man har oftast en bild på hur man vill att det ska se ut.

Tänk på belysning

Det kan vara bra att tidigt börja tänka på belysning i ditt hem. Gärna vid renoveringen så du får elektriska uttag där du vill ha dom. Det kanske är så att du vill skaffa dig något nytt och fräscht till ditt nyrenoverade hem. Hos lavanille.com så hittar du det som du söker. Allt från bordslampor, taklampor och vägglampor. Det kan vara skönt att få kasta eller sälja av de gamla armaturerna om det är så att de inte passar in i den nya inredningen. Om det finns belysning som kan ha något värde så kan det finnas anledning att annonsera ut dessa på exempelvis Blocket. Ni kan också höra med vänner och bekanta om någon av dessa kan tänka sig att köpa något av dig.

Hämta inspiration

Det är inte alltid som man kanske har koll på vilken typ av belysning som man vill ha i sitt hem. Hos Lavanille så finns det en mycket bra blogg som ni kan ta del av innan ni lägger er beställning. Det finns också andra sajter som erbjuder inspiration där du får bra tips och råd hur du ska tänka då du inreder med belysning. Hos amelia.se menar man att det behövs mer ljuskällor än vad man räknat med. Fundera på hur dina rum kan se ut med olika typer av belysning. Vissa rum kanske kräver både allmänbelysning men också stämningsbelysning. Det finns fördelar att kolla upp hur andra tänker med olika typer av belysning och armaturer.