by
on
under ,
Permalink

Dags att rycka upp bopålarna

Börjar det vara dags att rycka upp bopålarna? Många gånger så kan en flytt kännas som en lättnad, speciellt om man inte trivts speciellt bra på ett ställe. Det kanske inte är själva platsen utan huset i sig som inte blivit trivsamt och inbott som man skulle vilja. Det kan också vara andra anledningar som gör att man är på väg att flytta.

Har man satt igång tankeverksamheten att man ska flytta kan det vara svårt att motstå att kolla upp vad som finns tillgängligt på marknaden. Kanske det är dags att sätta ner bopålarna sjönära denna gången. Har man haft en dröm om att bo när vatten en gång eller man kanske vuxit upp nära havet så kanske det är dags igen att få den upplevelsen. Alla har vi vårt drömboende, vilket är ditt?

Det är en hel del att tänka på en flytt och om det var länge sedan man flyttade så har man garanterat fyllt på förråden med en massa prylar som man måste gå igenom. Det absolut bästa är att vara ute i god tid, för om något går fort så är det tiden. Hux flux så kommer dagen då allt ska ut ur den bostad ni haft och den ska städas ut för att någon annan ska flytta in. Planera noggrant så ni får gott om tid att ta hand om förråd och annat som behöver åtgärdas.

Om ni planerat er flytt efter konstens alla regler så kommer flytten att gå smidigare är vad ni tror. Även om det är en massa jobb med att flytta så alla förberedelser som kan göras i förväg underlättar den dagen flytten ska ske. Försök få hjälp av familj, vänner och bekanta så blir det hela mycket lättare också. Bjud på en flyttfest efteråt i samband med flytten så kan det kännas lite roligare att kånka kartongerna och möblerna