En ny fasad

När det är dags att måla om fasaden så gruvar sig många för att det är ett tidskrävande arbete och ganska stora kostnader. Det är också två av dem främsta skälen till att folk väljer att ignorera att huset är i behov av ommålning eller annan fasad renovering.

Idag ser man att människor generellt har ett större intresse av att konsumera miljömedvetet, vilket är en positiv utveckling som på sikt förhoppningsvis leder till att det är det enda sortiment som finns att tillgå. Det är viktigt att man ser till fasadens alla aspekter när man väljer färg, välj därför med stor omsorg. Klimatet har en stor påverkan på färgen, likaså läget på huset, den geografiska placeringen och den omkringliggande miljön.

Att måla om sitt hus är en stor investering men också en minst lika stor förbättring av huset, ett nymålat hus stiger inte bara i värde utan också i hållbarhetslängd. Därför kan det vara kostnadseffektivt att ta hjälp av en auktoriserad målerifirma för ett lyckat resultat. Måleri Väst AB kan erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning, kvalitetsprodukter och erfarna målare som hjälper dig att förverkliga din vision. Glöm inte att nyttja ROT-avdraget.

Passa på att köpa fina utemöbler och andra trädgårds saker till rabatterade priser nu i höst. För visst vill man väl att helhetsintrycket ska vara estetiskt tilltalande, i synnerhet när man har ett nymålat hus. Du kan med fördel också dekorera med blommor och annan växtlighet för ett trevligt och inbjudande intryck. Tips på dekorativ trädgårdsinredning och design hittar du i den här artikeln från tidningen Residence.